Hosting

Goedkope hosting

Hoe het zit met hosting? Het is toch: alles voor € 499,-? Je website komt gratis online op de server van HEER VAN HARTEN te staan. Zo weten wij zeker dat de techniek goed is en alles optimaal werkt. En zo profiteer jij meteen van ons unieke search engine systeem waarmeeje website opvallend goed vindbaar is én blijft.

Hostingpakket

Je weet ’t vast: voor je bedrijfswebsite heb je een eigen domeinnaam en e-mailadressen nodig. De kans is groot dat je deze al hebt en dat je huidige site nu ergens anders loopt. Daarom geeft HEER VAN HARTEN je drie extra opties

> Optie Gratis
Je hebt al een site met mailadressen. Alles blijft staan waar het staat, wij koppelen alleen je huidige hosting (DNS-koppeling) aan je nieuwe website zodat deze wel op onze server draait.

> Optie € 60,- per jaar (of € 5,- p/mnd )
We verhuizen je domeinnaam en e-mailadressen naar onze server. Alles handig op één adres. Ook aan te raden als je nu méér betaalt voor hosting. En die kans is groot.

> Optie Nieuw
Wil je een nieuwe domeinnaam? Kies voor HEER VAN HARTEN hosting, dan is registratie inbegrepen.

EXTRA: HEER VAN HARTEN Hostingpakket

• Je website 24/7 online
• Eigen domeinnaam
• Automatische back-ups
• Onbeperkt mailadressen
• Snelle service
• Elk moment opzegbaar

€ 60,- per jaar (of € 5,- p/mnd)

Echt waar

Wat je ook kiest: bij HEER VAN HARTEN zit je nergens aan vast. Opzeggen kan altijd. Hebben we trouwens nog nooit meegemaakt. Beter dan ons aanbod voor zo’n all-in prijs bestaat nog niet.